Rólunk


Kérünk mindenkit foglalás előtt olvassa el , ezt: 

 https://zsombikucko.hu/oldal/fontos-informacio

 

Disney gyerekruhák, minőségi ágyneműk, puhatalpú babacipők, zoknik, márkás HASZNÁLT és új kinti-benti játékok árusítása. 

A termékek mind ANGOL nyelvű ,kipróbált, hibátlan (a használt játékok használtak!!! tehát nem újak, tisztítani előfordulhat hogy kell, és használatból eredő kopások lehetnek), működő játékok és ruhák. Ha esetleg mégis valami hibája van azt külön jelzem a képek alatt. De !! Ha mégis átvétel után valami probléma van akkor kérlek jelezz, hogy megtudjuk beszélni! Csomagsérülés esetén csak akkor fogadunk el panaszt ha a futárnál jegyzőkönyv készül . Tőlünk csak ép csomagokat visz el a futár és mi a képen látható módon küldjük a játékokat , tehát más esetben nem áll módunkban a kárt megtéríteni.

Minden termékünk használt, de újszerű állapotban van,tisztítást igényelhetnek, ami esetleg használtabb vagy hibás azt jelezzük a leírásban! Garancia nincs! Az elektromos játékok, angol csatlakozóval rendelkeznek! A termékek ELEMET NEM  tartalmaznak !!

Néhány FONTOS INFORMÁCIÓ !

Személyes átvétel esetén (PAKS-GERJEN-TOLNA-SZEKSZÁRD útvonalon)  van mód csak készpénzes fizetésre. Utánvétel NINCS. 

Fizetési határidő gyűjtögetés esetén is 7 nap, ilyenkor csak a szállítási költséget (Futár 1800 Ft vagy Foxpost 800 FT) kell később fizetni(utalni kell ezt is , nem lehet a futárnál fizetni) , amikor kéred a csomagot.  Amennyiben nem érkezik meg a termék ára , a rendelés automatikusan törkődik és a felhasználó kizárásra kerül. 

Kérünk minden vásárlót , hogy a rendelés követően a bal oldalt található "Foglalásim " menü alatt ellenőrizze hogy a terméket elnyerte e vagy sem ! A pénteki foglalást követően szombat 16:00 ig van mód rendelést lemondani ugyan itt , a mégsem kérem gombra kattintva . Ez után mindenkinek végleges a rendelése, módosítani nem tudjuk !